ik zet mij met Liefde in voor jouw krachtige en gedreven missie

Door mijn jarenlange kennis en ervaring in het grafische- en webdesign vak, ben ik in staat jou bij te staan op een persoonlijke en betrokken manier.

Probleem oplosser

Je hebt waarschijnlijk allerlei ideeën, maar je weet niet goed waar te beginnen of hoe je het moet gaan uitwerken. Maak in dat geval gebruik van mijn kwaliteiten. Ik help je graag.

Frisse ideeën

Voor iedere wens is er een oplossing, samen zullen we zoeken naar de weg hier naartoe. Dat ik was ik doe, ik werk samen, want ik vind het belangrijk dat het jouw idee blijft en dat jij er volledig achter kunt staan.

Ontwerp oplossingen

Uiteindelijk zal ik de gevonden oplossingen vertalen naar de gebruikte huisstijl of ik ontwerp een nieuwe als dit de marktbenadering ten goede komt. In alle gevallen zullen we er samen voor zorgen dat het een succes zal worden.

Branding & design

Al 20 jaar ontwerp ik voor internationaal opererende bedrijven, stichtingen en zelfstandig ondernemers. Daarbij help ik zowel bij enkelvoudige opdrachten als het ontwerpen van de totale branding. Voorheen had ik verantwoordelijkheid over een ontwerpafdeling bij een reclamebureau; als applicatie-ontwerper heb ik Buurtzorg Nederland mogen ondersteunen. Inmiddels heb ik mij alle facetten van het vak eigen mogen maken. Daarnaast ben ik mij meer gaan ontwikkelen in het energetische werk, waardoor ik nu in staat ben mijn intentie op jouw bedrijf of product te zetten en daarmee met mijn ontwerpen een extra bijdrage kan leveren aan een succesvolle uitkomst.

Ontwerpen is samenwerken

Design vraagt verschillende webtechnische & Grafische ontwerp vaardigheden. Voor het ontwikkelen van een compleet nieuw op te zetten bedrijf of product is ook kennis nodig van de diverse Adobe applicaties, interface design, enige kennis van HTML 5, CSS, UI en SEO, etc. Daarnaast vraagt ontwerpen met jou in gedachten afstemming, inlevingsvermogen en sociale vaardigheden. Ik benader je dan ook zeer persoonlijk en stap samen met jou het traject in. Want jij bent het centrum en voor jou wil ik graag het hoogst haalbare resultaat.

Nadat ik mijzelf ben gaan verbinden met de beer ben ik steeds meer gaan zien waarom het bij mij en mijn bedrijf past.
  • De beer is een vernieuwer en creator.
  • De beer is een genezer en kruidendokter.
  • De beer jaagt het kwade weg.
  • De beer is beschermer van mens en dier.
  • De beer staat voor (eigen) kracht en bescherming.
  • Ursa Major, de grote beer, wordt gezien als plaats waar de goden verblijven en als doorgang naar het onsterfelijke, waar alle leven vandaan komt.
  • Ursa Minor, de kleine beer, staat voor zelfgeduld, maar ook voor de woede over de mensheid en hoe wij functioneren. Dit zet de beer aan tot actie om de wereld te verbeteren.