Zoek jij een fotograaf die bewust in het leven staat en jou met gevoel weet vast te legen?

Voor de gewenste professionaliteit kan het zijn dat je dat beetje extra nodig hebt. In zo’n geval zal ik hier enkele partners noemen waar ik mee samenwerk. Of het nou om teksten, een promofilm of een marketing campagne gaat, ik heb een groot netwerk aan mensen om mij heen. Dus staat het hier niet tussen, dan help ik zoeken naar de juiste dienst.

De coördinatie en begeleiding neem ik graag van jou over, hiervoor bespreken we vooraf samen de mogelijkheden en wensen.

Johan – Fotografie & Film

Johan, een autodidactisch filmmaker, producer en creatief directeur van de Qi-Yo Multiversity. Hij een nieuwsgierige, vrolijke en toegewijde zoeker die het verhaal van het menselijk bewustzijn vastlegt tijdens het filmen, reizen en lesgeven over de hele wereld. De focus van zijn werk ligt op het uitbeelden van een gevoel van gemeenschap en connectiviteit. Hij leert door reizen en interactie met de wereld om me heen. Johan speelt met illusie en wil graag de schoonheid van de waarheid zien.

RON – Fotografie

In de fotografie van Ron kijk hij altijd wat iemand wil laten zien. Hierin respecteer hij dat wat de ander nog niet durft of kan tonen, maar is wel inspirerend en uitdagend in het contact. Zijn fotoshoots worden als prettig en verrassend ervaren. Een zelfbeeld is niets meer dan een schil van de ui. Samen maken jullie beelden waarbij jij de lagen van het ik afpellen tot uiteindelijk de kern zichtbaar wordt. Door foto’s te maken, samen te kijken, vervolgens zaken weg te laten of daarna juist te overdrijven, wordt duidelijk welke kant het op gaat. Dit kan de plek van waaruit je naar jezelf kijkt veranderen en uiteindelijk nieuwe persoonlijke aspecten onthullen.

ARNOUD – Fotografie

Portretfotografie is voor mij het mooiste vak op aarde. Het voelt zelden als werken. Want ik word zeer gelukkig van het vastleggen van wat ik zie. Het zien van jou, het gezien worden, de verbinding, het jou laten zien wat ik in jou zie. En me laten raken door de verbinding.

Elk mens is mooi. Dat probeer ik tot leven te brengen in mijn foto’s. Ik zie jou zoals je bent. En als jij dan kunt zien, wat ik zie, dan is mijn werk geslaagd!

Laten we samen invoelen welke fotograaf bij jou past…