Jouw website is het visitekaartje van jouw bedrijf of product. Laten we zorg dragen voor de juiste uitstraling en heldere, herkenbare communicatie.

Je krijgt een geïnstalleerde, gestyled en volledig ingerichte template in WordPress, incl. aanpassingen en aanvullingen mochten die nodig zijn. Je zult de website zelf kunnen onderhouden en of updaten met behulp van een content management systeem (CMS). Ook kan ik tegen een schappelijk tarief je website up-to-date houden.

Geschikt voor > PC, tablet en smartphone
Template > eenmalig tussen €40,- en €400,-
Up-to-date houden > maandelijks €20,-

Wordpress

Template of theme

CMS website

Zelfontmoetingen

Ik werk vanuit mijn praktijk Het Elvenhuis in Ermelo.

Naast mijn bedrijf in de orthopedische schoentechniek heb ik mijn interesse voor de mens uitgebreid met mijn nieuwe praktijk. Dat kan voor een goed gesprek, voor inzicht in een situatie op je werk of privé. Ik werk daarbij systemisch in opstellingen en/of energetisch in lichaamswerk.

Jeffrey Sjamanendrums

Vertragen en met aandacht in het hier en nu te zijn. Uit het hoofd in het hart verbonden met je handen, je eigen drum bouwen en van uit die verbinding te gaan leven, zingen, dansen… zijn.

Voel je ook het verlangen om je eigen sjamanendrum samen te stellen en die vervolgens zelf te maken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres, mijn naam is Jeffrey Evers en ik kan je begeleiden in het proces bij het kiezen van de materialen en het maken van je drum.

Clowns’Perspectief

Clowns’ Perspectief is een professionele club clowns die de wereld bezien op een manier zoals jij hem nog nooit bekeken hebt. We zijn een volbloed kind van Bataclown en hebben dus Franse roots. Ben je nieuwsgierig naar de bataclown-methodiek? Kom dan gratis en geheel vrijblijvend een keer meespelen tijdens één van onze introductieworkshops.

PersonAll Fit

Personall Fit Zutphen gelooft in de kracht van de kleinschaligheid en focust hierdoor op kwaliteit en resultaat. Zij zijn gespecialiseerd in (je gaat van enkelvoud naar meervoud. Is in de tweede zin minder storend maar klopt taaltechnisch gezien niet. Een voorbeeld van oplossing zou kunnen zijn: Specialisaties: Personal Training, Small Group Training en Outdoor (Bootcamp) training.

Simplify therapie and more

Bij Sensi therapie zijn er meer dan 20 therapievormen of combinaties daarvan, die toegepast worden bij een behandeling. Om te weten welke therapie moet worden toegepast, wordt met behulp van een biosensor uitgemeten wat jij nodig hebt. Een veel voorkomende is de behandeling via drukpunten. Deze behandeling heeft tot doel de blokkades is jouw lichaam op te heffen en te zorgen dat je weer lekker in je vel zit.

One Planet One People

Centre Lothlorien heeft in juni 2017 een internationale gathering met 144 Earth Keepers georganiseerd. Er waren deelnemers van verschillende generaties en van meer dan 40 nationaliteiten waaronder grandmothers, elders, sjamanen, healers, wetenschappers, schrijvers en visionairs. Samen schreven zij een Manifest en begonnen zij de ‘Heart Movement‘.

Free Man Festival

Een festival waarbij je ervaart hoe het is om gewoon jezelf te zijn! Niets moet! Er is ruimte voor ieders eigen proces, op ieders eigen wijze. De diepgang kies je zelf. Je kunt relaxen in de sauna of een lezing volgen, onder het genot van een heerlijke koffie van de barista of een snack uit de foodtruck. Een vast onderdeel van het festival zijn de mannencirkels waarin we onszelf kunnen herkennen in de spiegel van andere mannen.

Create a Setpoint

Omdat je er alles aan wil doen om in het beste moment van je leven te zijn. Je bent je ervan bewust wat een goede gezondheid met je kan doen. Daarnaast besef je dat je met een sterke mindset veel progressie boekt. Als jouw trainer doe ik er alles aan om jou in het beste moment van je leven te houden of er weer in terug te krijgen. Ik bied jou daar alle mogelijkheden toe. Die reiken zelfs verder dan alleen fysiek trainen. Jij wil Create a Setpoint in je leven, omdat je het verdient gelukkig te zijn.

Just Teach

Wij zijn Debby en Nick van Deursen. Getrouwd. Trotse ouders van een eeneiige meidentweeling. Met een enorme passie voor onderwijs. Zoals eerder al beschreven stond; onderwijs vanuit de essentie. Kinderen/jongeren verder kunnen en mogen helpen. Het verschil kunnen maken voor hen, en, ja, wij zijn heel idealistisch zo nu en dan; een verschil kunnen maken voor de wereld.

Soulbridge

De afgelopen jaren werden we “gedwongen” anders te kijken, anders te denken, anders te handelen. Een zoektocht volgde. Een onbekende weg werd ingeslagen, een weg buiten de gangbare paden, een weg buiten de kaders, een weg buiten beperkende gedachten. Weg van handelen uit angst, tekort en onzekerheden. En daar… op die weg waar we alle illusies, onwaarheden, overtuigingen achter ons konden laten werd de brug zichtbaar.

Vrijuit Zingen

Vrijuit Zingen zet je in de kracht van je authenticiteit en onthult je ware stem. Ontdek de werking van het Vrijuit Zingen en hoe je via je stem in je kracht kunt komen. De kracht van je je ware stem is niet te onderschatten.

Vrijuit Zingen brengt je via meditatie in direct contact met je lichamelijke emoties en gevoelens. Via klanken worden deze in beweging gebracht, waardoor ze vrijelijk kunnen stromen en transformeren naar vreugde en je authentieke kracht.

Art Aruna

lost my creativity as soon the computer games, comics & cartoons entered my life and only came back when i started the art academy in 2004. But my focus on my art only came in may 2019 one year after my dad left the body. As it was his wish to complete a painting that i didnt get to finish while he was alive. And so it got finished exactly one year on the same day when he left. From then on it has been sky rocketing!

Leonard van Herwijnen

Leonard van Herwijnen studeerde af aan de studio Herman Teirlinck (Antwerpen) en speelde o.a bij Walpurgis (BE), De Werf(BE), en het Cameretten festival 2009. Hij houdt zich bezig met kleinkunst.

Ron Eijkelhof

Met Ron focus je tijdens een shoot niet op jouw zelfbeeld, dat toch maar uit oude aannames bestaat en vaak ook erg voorspelbaar is. Interessanter is de focus te verplaatsten naar wie je wilt zijn met de mogelijkheid van je eigen keuze. In de interactie ontstaan hierdoor vaak verrassende beelden die je een nieuwe kijk kunnen geven op jezelf.

Heart Centered

We pluggen onszelf werkelijk in het wereldwijde web van de natuur. Waar de energie van het bos en de elementen de bedding geven voor diep werk in en met jezelf. Wil je samen met mij de reis in jezelf aangaan, een zachte, tedere en toch ook stevige bedding om te onderzoeken welke delen van jou nog in de schaduw staan? Delen die je leven beinvloeden, dynamieken…

Ziel gaat te voet

Wandelen brengt je vanuit je hoofd weer in je lijf. Door je aandacht te richten op je voeten en je voeten met aandacht op Moeder Aarde neer te zetten, raak je als vanzelf uit je hoofd. Je komt ‘automatisch’ in je lijf.

Bezield

Via BEZIELD geeft Marijn van Zon vanuit zijn eigen franciscaanse bezieling, met een academische bestuurskundige opleiding en meer dan veertien jaar ervaring in zijn rugzak bestuurskundig, financieel-economisch en juridisch advies aan met name religieuze instituten en kerkelijke instellingen.