Jouw website is het visitekaartje van jouw bedrijf of product. Laten we zorg dragen voor de juiste uitstraling en heldere, herkenbare communicatie.

Je krijgt een geïnstalleerde, gestyled en volledig ingerichte template in WordPress, incl. aanpassingen en aanvullingen mochten die nodig zijn. Je zult de website zelf kunnen onderhouden en of updaten met behulp van een content management systeem (CMS). Ook kan ik tegen een schappelijk tarief je website up-to-date houden.

Geschikt voor > PC, tablet en smartphone
Template > eenmalig tussen €40,- en €400,-
Up-to-date houden > maandelijks €20,-

Wordpress

Template of theme

CMS website

Zelfontmoetingen

Ik werk vanuit mijn praktijk Het Elvenhuis in Ermelo.

Naast mijn bedrijf in de orthopedische schoentechniek heb ik mijn interesse voor de mens uitgebreid met mijn nieuwe praktijk. Dat kan voor een goed gesprek, voor inzicht in een situatie op je werk of privé. Ik werk daarbij systemisch in opstellingen en/of energetisch in lichaamswerk.

Jeffrey Sjamanendrums

Vertragen en met aandacht in het hier en nu te zijn. Uit het hoofd in het hart verbonden met je handen, je eigen drum bouwen en van uit die verbinding te gaan leven, zingen, dansen… zijn.

Voel je ook het verlangen om je eigen sjamanendrum samen te stellen en die vervolgens zelf te maken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres, mijn naam is Jeffrey Evers en ik kan je begeleiden in het proces bij het kiezen van de materialen en het maken van je drum.

Clowns’Perspectief

Clowns’ Perspectief is een professionele club clowns die de wereld bezien op een manier zoals jij hem nog nooit bekeken hebt. We zijn een volbloed kind van Bataclown en hebben dus Franse roots. Ben je nieuwsgierig naar de bataclown-methodiek? Kom dan gratis en geheel vrijblijvend een keer meespelen tijdens één van onze introductieworkshops.

Elleke Cremers

Yoga óf theater of laat beide disciplines elkaar inspireren.

Expressief en introvert, de balans tussen inspanning en ontspanning, tussen buiten en binnen. Met de adem als verbindende factor die ervoor zorgt dat alles blijft stromen. Voel je levensenergie!

Kirsten Groenewold

Een aantal jaren ben ik inmiddels bezig met het onderzoek naar wat balans en onbalans is in het dagelijkse leven en waar dit nu vandaan komt. Hiervoor ben ik verschillende opleidingen gaan volgen die voor mij elkaar goed aanvullen en elkaar versterken.

BraveHearted

Met moedig hart op Aarde zijn

Welkom in my space, your journey. Ik faciliteer met gegronde Liefde authentieke sessies, workshops, ceremonies en trainingen. Allen bevatten de intentie voor de gronding van jouw hartsverlangen via de Aarde Elementen in lichaam en geest.

De Bossche Hoeve

Op De Bossche Hoeve heb je de mogelijkheid om op een externe locatie thuis te werken.
In het zuiden van het Brabantse platteland, op de grens met Limburg ligt Budel. In het buitengebied van Budel ligt onze boerderij. De boerderij heeft een lange historie wat goed merkbaar is. Origineel stamt de boerderij uit 1832 en is waarschijnlijk nog ouder. Van oorsprong was de woning een boerderij met verschillende dieren en weilanden. Aangezien het pand naast een oude handelsroute ligt heeft de boerderij ook nog gediend als herberg en café.

Simplify therapie and more

Bij Sensi therapie zijn er meer dan 20 therapievormen of combinaties daarvan, die toegepast worden bij een behandeling. Om te weten welke therapie moet worden toegepast, wordt met behulp van een biosensor uitgemeten wat jij nodig hebt. Een veel voorkomende is de behandeling via drukpunten. Deze behandeling heeft tot doel de blokkades is jouw lichaam op te heffen en te zorgen dat je weer lekker in je vel zit.

Shalem Massagetherapie

Wat holistische massagetherapie doet, is je helpen om te voelen. Te voelen hoe het met je gaat. Wat je wijze lichaam je wilt vertellen, maar waarvan je bent vergeten naar de fluisteringen ervan te luisteren. Door vragen aan je te stellen en je in het nu te brengen, maak ik weer bewust wat je klachten je willen vertellen, hoe je in je vel zit, de keuzes die je maakt en hoe je in het leven staat. Door je bewust te worden van deze aspecten kan je betere keuzes voor jezelf gaan maken.

Her Leef

Afhankelijk van jouw eigen behoefte en vertrekpunt onderzoeken we de eerlijkheid, de emotionele nabijheid of de fysieke nabijheid.

In het verkennen van de fysieke nabijheid geef jij jouw grenzen aan die ik respecteer, er gebeurt alleen waar er wederzijdse toestemming voor is. Mijn grens is dat er geen contact is tussen onze geslachtsorganen en dat ik mijn kleren aanhoud.

PersonAll Fit

Personall Fit Zutphen gelooft in de kracht van de kleinschaligheid en focust hierdoor op kwaliteit en resultaat. Zij zijn gespecialiseerd in (je gaat van enkelvoud naar meervoud. Is in de tweede zin minder storend maar klopt taaltechnisch gezien niet. Een voorbeeld van oplossing zou kunnen zijn: Specialisaties: Personal Training, Small Group Training en Outdoor (Bootcamp) training.

One Planet One People

Centre Lothlorien heeft in juni 2017 een internationale gathering met 144 Earth Keepers georganiseerd. Er waren deelnemers van verschillende generaties en van meer dan 40 nationaliteiten waaronder grandmothers, elders, sjamanen, healers, wetenschappers, schrijvers en visionairs. Samen schreven zij een Manifest en begonnen zij de ‘Heart Movement‘.

Under the Oka Tree

Vele harten hebben het samen uitgestuurd en ons ritme slaat sterk, gegrond en verbindend.

Under The OKA-TREE is als zijtak van OKA-TRI ontstaan vanuit het groot verlangen naar een gezonde, natuurlijke community.

Onder de boom komen we samen om te zijn, te verbinden, uit te wisselen, te genieten, te delen, te leren, te creëren…

Oka Tri

OKA staat voor de drie praktijken die apart functioneren maar ook een eenheid vormen.

  • Osteopathiepunt
  • Kaya-Veda
  • Ahimsa Yoga

TRI staat zowel voor de drievoud als voor de kernwaarden/aandachtspunten binnen de praktijk:

  • Transformation
  • Responsibility
  • Integration

Just Teach

Wij zijn Debby en Nick van Deursen. Getrouwd. Trotse ouders van een eeneiige meidentweeling. Met een enorme passie voor onderwijs. Zoals eerder al beschreven stond; onderwijs vanuit de essentie. Kinderen/jongeren verder kunnen en mogen helpen. Het verschil kunnen maken voor hen, en, ja, wij zijn heel idealistisch zo nu en dan; een verschil kunnen maken voor de wereld.

Goud in je Leven

Een therapeut is een healer geworden, door zijn eigen issues aan te gaan en daarmee zijn/ haar wonden en pijnen te transformeren. Hiermee heeft hij/ zij ervaring opgedaan, bepaalde thema’s doorleefd, zich kwetsbaar opgesteld en, het belangrijkste, deze pijn heeft kracht, schoonheid en wijsheid gebracht. The crack is where the light comes in.

Manon & Saskia film

Op initiatief van een opdrachtgever werden we aan elkaar voorgesteld om een deel van de filmproductie samen op te trekken. Sindsdien volgt de ene opdracht de andere op en klopt het wat wij doen samen. Op de flow, met eenzelfde toewijding om essentie te duiden en in beeld te brengen.

Niet het verhaal om het verhaal maar dát wat er werkelijk is en er toe doet. We hebben beiden een sterke intuïtie, gevoel voor authenticiteit én voorliefde voor de mens.

Human Design Coaching

Een Human Design kaart laat zien hoe jij ontworpen bent als mens. Het geeft inzicht in je aangeboren talenten en waar je open staat voor het leven. Bovenal geeft het je een gebruiksaanwijzing om het beste uit jezelf te halen. Dat doe je door een specifiek besluitvormingsproces te volgen: je Strategie en je Innerlijke Autoriteit.

Je kaart is gebaseerd op exacte geboortegegevens en is gratis op te zoeken. Een professionele analist geeft je hier een heldere uitleg over.

Sisento

Waar heb je je nog aan over te geven en welk leven is werkelijk voor jou bedoeld? Welke interesses kies je? Welke talenten heb je? Kies je voor wat jou energie geeft?Kies je voor wat jou blij maakt?

Wat kies jij nog meer waardoor je alle zinloze ballast kunt laten oplossen en je kunt overgeven aan waar je van nature naartoe stroomt?

Geef je over aan jouw natuur en stroom en je krijgt paradoxaal meer regie over je leven en je werk. Vanuit een goede samenwerking tussen hart en hoofd!

Vrijuit Zingen

Vrijuit Zingen zet je in de kracht van je authenticiteit en onthult je ware stem. Ontdek de werking van het Vrijuit Zingen en hoe je via je stem in je kracht kunt komen. De kracht van je je ware stem is niet te onderschatten.

Vrijuit Zingen brengt je via meditatie in direct contact met je lichamelijke emoties en gevoelens. Via klanken worden deze in beweging gebracht, waardoor ze vrijelijk kunnen stromen en transformeren naar vreugde en je authentieke kracht.

Create a Setpoint

Omdat je er alles aan wil doen om in het beste moment van je leven te zijn. Je bent je ervan bewust wat een goede gezondheid met je kan doen. Daarnaast besef je dat je met een sterke mindset veel progressie boekt. Als jouw trainer doe ik er alles aan om jou in het beste moment van je leven te houden of er weer in terug te krijgen. Ik bied jou daar alle mogelijkheden toe. Die reiken zelfs verder dan alleen fysiek trainen. Jij wil Create a Setpoint in je leven, omdat je het verdient gelukkig te zijn.

Soulbridge

De afgelopen jaren werden we “gedwongen” anders te kijken, anders te denken, anders te handelen. Een zoektocht volgde. Een onbekende weg werd ingeslagen, een weg buiten de gangbare paden, een weg buiten de kaders, een weg buiten beperkende gedachten. Weg van handelen uit angst, tekort en onzekerheden. En daar… op die weg waar we alle illusies, onwaarheden, overtuigingen achter ons konden laten werd de brug zichtbaar.

Ontspannen bij Hester

Yogadocent, geboortewerker, mama, geliefde en bovenal mens. Verbinden, vertrouwen, loslaten, overgave, zachtheid en (oer)kracht. Al deze mooie vrouwelijke kwaliteiten mogen stromen en gezien worden. Daarom heeft Hester er voor gekozen om bij ‘Ontspannen bij Hester’ alle aandacht te richten op zwangere vrouwen: van kersverse moeder tot doorgewinterde moeder, met of zonder partner.

De Veervrouw

Muziek, Coaching en Palliatieve zorg vanuit de Stilte. De stilte kan je zien als de open ruimte waarin je ontvangen wordt en nieuwe perspectieven te zien zijn. Met bezielde muziek en begeleiding neemt de veervrouw je mee naar andere werelden en varen we samen door de stromen van het leven. Op weg naar nieuwe bestemmingen en onvermoede plekken.

Biophilia

De term ‘biophilia’, werd voor het eerst gebruikt door psycholoog en filosoof Erich Fromm (1900 – 1980). Het betekent letterlijk ‘liefde voor levende systemen‘. Maar de betekenis is breder. Biophilia is de aangeboren en precaire emotionele band die de mensheid bindt met de aarde. Het is een oeroude en onbewuste verwantschap die mensen ervaren met andere levensvormen en andere soorten. Het is de aantrekkingskracht die landschappen, ecosystemen en natuurfenomenen op ons uitoefenen en die heel diep in onze biologie verankerd zit.

Heart Centered

We pluggen onszelf werkelijk in het wereldwijde web van de natuur. Waar de energie van het bos en de elementen de bedding geven voor diep werk in en met jezelf. Wil je samen met mij de reis in jezelf aangaan, een zachte, tedere en toch ook stevige bedding om te onderzoeken welke delen van jou nog in de schaduw staan? Delen die je leven beinvloeden, dynamieken…

Margo van de Siepkamp

Ik ben er voor jou als jij er klaar voor bent echt te kijken naar wat er in jouw wereld speelt en jij je eigen leiderschap en potentie de ruimte wilt geven. Ik ben er voor jou als jij je welzijn en gezondheid wilt verbeteren. Graag begeleid ik je naar de èchte jij, zodat je meer ruimte kunt maken voor wie je werkelijk bent, en de ware jij weer zichtbaar wordt. De jij die weet wat goed is voor jou zodat je zelfhelend vermogen weer geactiveerd wordt en jij je weer energiek mag voelen.

Tribepreneurs

Tribepreneurs is a platform for entrepreneurs who want to lift themselves and their business to a higher level. With a mastermind tribe you embark on an intense transformational journey which challenges you to grow personally and professionally. We create a global network of changemakers. We connect you with others, who want to translate their visions into practical reality. We teach entrepreneur skills, both at a practical and a personal level.

Koen consult

“Mijn missie is de ondernemer | het management bij zijn keuzes te ondersteunen”, geeft Koen Jurgens aan. “Denk daarbij aan een wendbare organisatiestructuur en samenwerking op basis van toegevoegde waarde. Is er eenmaal een keuze gemaakt, dan is het zaak om door te zetten en verantwoordelijkheid te nemen voor hetgeen op je pad komt.
Zo wordt ervaring wijsheid!”

Art Aruna

lost my creativity as soon the computer games, comics & cartoons entered my life and only came back when i started the art academy in 2004. But my focus on my art only came in may 2019 one year after my dad left the body. As it was his wish to complete a painting that i didnt get to finish while he was alive. And so it got finished exactly one year on the same day when he left. From then on it has been sky rocketing!

Ron Eijkelhof

Met Ron focus je tijdens een shoot niet op jouw zelfbeeld, dat toch maar uit oude aannames bestaat en vaak ook erg voorspelbaar is. Interessanter is de focus te verplaatsten naar wie je wilt zijn met de mogelijkheid van je eigen keuze. In de interactie ontstaan hierdoor vaak verrassende beelden die je een nieuwe kijk kunnen geven op jezelf.

Praktijk Free Flow

Praktijk Free Flow biedt professionele en kwalitatief hoogwaardige behandelmogelijkheden aan. Samen met mijn patiënten werk in aan gezondheid. Zowel ter ondersteuning, ter preventie, als ook voor doelgerichte behandel behandelmogelijkheden. Dit door middel van acupunctuur, massage en het bieden van workshops op het gebied van beweging, mindfulness en natuurlijke spiritualiteit.

Balanced Hearts

Leer de magie van jouw lichaam en de vreugde van belichaming kennen, voorbij wat je denkt dat mogelijk is. Tijdens de trainingen geef Anicha ruimte de lesstof echt te ervaren op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Ze speelt in op wat er in het moment aandient en neem dat mee in de lesstof, organisch en moeiteloos.

Bezield geld

Het is onze missie om een wereldwijde verandering rond geld, uitwisselingen, relaties en organisaties te genereren. Zodat in alle lagen van de bevolking vrijheid en soevereiniteit wordt gestimuleerd en er een ruimte ontstaat, waarin kloppende keuzes gemaakt worden voor mensen zelf en hun omgeving.Via kennis en bewustzijns-overdracht creëren we een ruimte waarin ieder wordt uitgenodigd om hun eigen plek in te nemen. Vanuit daar ontstaan samenwerkingen vanuit een autonome financiële basis. Onze essentie wordt verwelkomd in de maatschappij, mensen worden meester over hun eigen bestemming.

De Binnenweg

Soms zit je in een status quo met jezelf waar je in je eentje niet zo makkelijk uit komt. Je wéét het wel, maar toch. Of je denkt: Is dit alles? Je mist iets of je wilde het ooit anders. Hoe krijg je jezelf waar je werkelijk zijn wil?

Praktijk Flip

Door mijn ervaring als regulier dierenarts, mijn opleiding tot darmtherapeut (voor mensen), mijn werkervaring bij de Groene Os (fytotherapie met een holistische kijk) en mijn intuïtie (Thetahealing® en diercommunicatie) maak ik samen met jou een compleet plaatje van het probleem. In overleg maken we een behandelplan.Dit is meestal een combinatie van energetisch werk en fytotherapie.

Petra de Vries

On this website you’ll find Petra her work as a visual artist she’ve made this last decade. It contains works on paper, on canvas and my latest work, where she use photography, video and performance to build on this ongoing project titled I AM…

Human Design Coaching

Een Human Design Chart laat zien hoe jij ontworpen bent als mens. Het geeft inzicht in je aangeboren talenten en waar je open staat voor het leven. Bovenal geeft het je een gebruiksaanwijzing om het beste uit jezelf te halen. Dat doe je door een specifiek besluitvormingsproces te volgen: je Strategie en je Innerlijke Autoriteit.

Leonard van Herwijnen

Leonard van Herwijnen studeerde af aan de studio Herman Teirlinck (Antwerpen) en speelde o.a bij Walpurgis (BE), De Werf(BE), en het Cameretten festival 2009. Hij houdt zich bezig met kleinkunst.

Get Promoted Life

In 2009 heeft Sandra A. Bucher haar bedrijf All Of Life gestart om mensen te begeleiden in het beantwoorden van essentiële vraagstukken via zelfonderzoek. Zij werkt vanuit het uitgangspunt dat een gelukkig en bezield leven ervaren wordt door het authentieke pad te bewandelen.

School van Ascensie

In deze spannende tijd van transformatie en voleinding zullen vele oude zielen opstaan en hun meesterschap opeisen. De School van Ascensie is erop gericht om deze ‘nieuwe aarde’ mensen te ondersteunen in hun laatste stappen, zodat zij het pad van hun ziel kunnen afronden.

AnnaHita Yoga consultancy

AnnaHita Yoga & Consultancy biedt diverse yoga-vormen, meditaties en workshops, waarbij aandacht centraal staat om lichaam en geest in balans te brengen.

Bezield

Via BEZIELD geeft Marijn van Zon vanuit zijn eigen franciscaanse bezieling, met een academische bestuurskundige opleiding en meer dan veertien jaar ervaring in zijn rugzak bestuurskundig, financieel-economisch en juridisch advies aan met name religieuze instituten en kerkelijke instellingen.

Ziel gaat te voet

Wandelen brengt je vanuit je hoofd weer in je lijf. Door je aandacht te richten op je voeten en je voeten met aandacht op Moeder Aarde neer te zetten, raak je als vanzelf uit je hoofd. Je komt ‘automatisch’ in je lijf.

Monique Bohny

Mocht je een restauratie overwegen van een antiek meubel neem dan gerust contact met Monique op. Indien gewenst komt ze vrijblijvend bij jou op bezoek om de werkzaamheden en kosten te bespreken.