Wil jij ook ‘JA’ zeggen op jezelf en je nieuwe praktijk plannen maar voel je dat dat toch nog met de nodige blokkades gepaard gaat?

Wanneer je jouw blokkades in stand houd zal de ‘ja’ op jezelf niet in volle glorie aangegaan worden. Wij willen je daarom graag bijstaan vanuit onze expertise als healer, coach en creatief. Daarom bieden wij een stuk coaching/ begeleiding/ energetisch werk aan voor jouw praktijk. Naast mijn eigen aanbod werk ik hierin al enkele jaren samen met Cin Wind en Julie de Kinderen.

Wij staan jou graag bij…

Ikzelf

Uplived

Ik zal jou observeren en met jou meevoelen waar je tegenaan loopt en vanuit eigen ervaring spiegelen waar je jezelf saboteert, waar ik direct, helder en duidelijk ben. Daarnaast pretendeer ik niets te weten maar is het mijn ervaring dat wanneer we samen in het ‘Veld’ invoelen we snel helder zullen krijgen waarom jij tot zover de JA op jezelf tegen lijkt te houden.

Cin Wind

Munay

Cin is een healer die je een of enkele hellingen kan geven om jouw blokkades energetisch weg te halen. Cin haalt entiteiten weg, healt aura’s en zal wanneer nodig meegeven wat ze bij jou waarneemt. Verder verbind ze jou met je hogere zelf en De Bron. Ook reset ze jouw trilling en zal ze een kaart voor jou trekken naast dat ze je mee zal geven wat ze heeft waargenomen en waar je persoonlijk aan kan en mag werken.

“The secret to your purpose is to find what you feel is important, and not pursue what others would think is important. When you think highly of yourself, me thinking highly of you will never be enough!”

– Shannon L. Alder –

Skype us: