Wil jij jezelf, jouw bedrijf of een nieuw concept professionaliseren?

Voor de gewenste professionaliteit kan het zijn dat je dat beetje extra nodig hebt. In zo’n geval zal ik hier enkele partners noemen waar ik mee samenwerk. Of het nou om teksten, een promofilm of een marketing campagne gaat, ik heb een groot netwerk aan mensen om mij heen. Dus staat het hier niet tussen, dan help ik zoeken naar de juiste dienst.

Mocht je wensen dat ik de coördinatie en begeleiding doe voor deze stap, dan gaan we samen in overleg naar de mogelijkheden en wensen.

Film en Fotografie

Johan Herder, Groningen

Johan, een autodidactisch filmmaker, producer en creatief directeur van de Qi-Yo Multiversity. Hij een nieuwsgierige, vrolijke en toegewijde zoeker die het verhaal van het menselijk bewustzijn vastlegt tijdens het filmen, reizen en lesgeven over de hele wereld. De focus van zijn werk ligt op het uitbeelden van een gevoel van gemeenschap en connectiviteit. Hij leert door reizen en interactie met de wereld om me heen. Johan speelt met illusie en wil graag de schoonheid van de waarheid zien.

Fotografie

Lonneke Stulen, Amsterdam

Het zien en vastleggen van beelden maakt me blij, vooral op straat, en toont het buitengewone in het dagelijks leven. Spontane fotografie is mijn specialiteit geworden, en het zijn vooral de mensen die mijn foto’s hun kracht geven. Ik leg hun emoties vast in al hun helderheid, dubbelzinnigheid of vaagheid, meestal wanneer ze zich niet bewust zijn van de camera.

Ik werk meestal in zwart en wit – maar ook in kleur, als de kleuren in de afbeelding in balans zijn. In 2007 werd een van mijn straatfoto’s geselecteerd uit duizenden inzendingen als winnende afbeelding in een fotowedstrijd van de Metro-krant.

Fotografie

Rone Eijkelhof, Zutphen

In de fotografie van Ron kijk hij altijd wat iemand wil laten zien. Hierin respecteer hij dat wat de ander nog niet durft of kan tonen, maar is wel inspirerend en uitdagend in het contact. Zijn fotoshoots worden als prettig en verrassend ervaren. Een zelfbeeld is niets meer dan een schil van de ui. Samen maken jullie beelden waarbij jij de lagen van het ik afpellen tot uiteindelijk de kern zichtbaar wordt. Door foto’s te maken, samen te kijken, vervolgens zaken weg te laten of daarna juist te overdrijven, wordt duidelijk welke kant het op gaat. Dit kan de plek van waaruit je naar jezelf kijkt veranderen en uiteindelijk nieuwe persoonlijke aspecten onthullen.

Film en Fotografie

Manon & Saskia, Braband

Niet het verhaal om het verhaal maar dát wat werkelijk is en er toe doet. Saskia & Manon hebben beiden een sterke intuïtie, gevoel voor authenticiteit én voorliefde voor de mens. Hun filmproducties zijn mooie processen waarin ze samen met de opdrachtgever tot wezenlijke inhoud komen en ze óók zichzelf bevragen of wat ze doen klopt en zuiver is. Zowel in concept, tijdens het filmen als in de montage.

Fotografie

Arnaud Mooij, Utrecht

Portretfotografie is voor mij het mooiste vak op aarde. Het voelt zelden als werken. Want ik word zeer gelukkig van het vastleggen van wat ik zie. Het zien van jou, het gezien worden, de verbinding, het jou laten zien wat ik in jou zie. En me laten raken door de verbinding.

Elk mens is mooi. Dat probeer ik tot leven te brengen in mijn foto’s. Ik zie jou zoals je bent. En als jij dan kunt zien, wat ik zie, dan is mijn werk geslaagd!

“Individual commitment to a group effort–that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work.”

– Vince Lombardi –

Skype us: