Your website is the calling card of your company or product. Let us take care of the right image and clear, recognizable communication.

You get an installed, styled and fully equipped template in WordPress, including modifications and additions if necessary. You will be able to maintain and update the website yourself using a content management system (CMS). I can also keep your website up-to-date at a reasonable rate.

Suitable for > PC, tablet and smartphone
Template > one-time between € 40, – and € 400, –
Keep up-to-date > monthly € 20, –

WordPress

Template or theme

CMS website

Leonard van Herwijnen

Leonard van Herwijnen studeerde af aan de studio Herman Teirlinck (Antwerpen) en speelde o.a bij Walpurgis (BE), De Werf(BE), en het Cameretten festival 2009. Hij houdt zich bezig met kleinkunst.

fermenPeer

Leer je eigen zuurkool maken, kim-Chi uit Korea of Japanse tsukémono pickles uit zo’n blitse pickle pers of de bijzondere smaakmaker miso.
Uniek in de workshops van fermenPeer: alle ingrediënten zijn van biologische kwaliteit.

PersonAll Fit

Personall Fit Zutphen gelooft in de kracht van de kleinschaligheid en focust hierdoor op kwaliteit en resultaat. Zij zijn gespecialiseerd in (je gaat van enkelvoud naar meervoud. Is in de tweede zin minder storend maar klopt taaltechnisch gezien niet. Een voorbeeld van oplossing zou kunnen zijn: Specialisaties: Personal Training, Small Group Training en Outdoor (Bootcamp) training.

One Planet One People

Centre Lothlorien heeft in juni 2017 een internationale gathering met 144 Earth Keepers georganiseerd. Er waren deelnemers van verschillende generaties en van meer dan 40 nationaliteiten waaronder grandmothers, elders, sjamanen, healers, wetenschappers, schrijvers en visionairs. Samen schreven zij een Manifest en begonnen zij de ‘Heart Movement‘.

Schrey & Juffer

Gestart door Peter Schrey AA en Remko Juffer AA die gezond eigenwijs zijn en denken dat financiële dienstverlening heel anders kan dan u van uw huidige accountant gewend bent.

All of Life

In 2009 heeft Sandra A. Bucher haar bedrijf All Of Life gestart om mensen te begeleiden in het beantwoorden van essentiële vraagstukken via zelfonderzoek. Zij werkt vanuit het uitgangspunt dat een gelukkig en bezield leven ervaren wordt door het authentieke pad te bewandelen.

School van Ascensie

In deze spannende tijd van transformatie en voleinding zullen vele oude zielen opstaan en hun meesterschap opeisen. De School van Ascensie is erop gericht om deze ‘nieuwe aarde’ mensen te ondersteunen in hun laatste stappen, zodat zij het pad van hun ziel kunnen afronden.

Casa de la Luna

Als kind wist Moon al hoe ze wilde wonen, een stuk land waar een klein houten huisje op stond waar ze in de winter in kon slapen en in de zomer sliep ze op het mos onder de sterrenhemel.

Minyor

Minyor betekent ‘wakker worden’; Minyor wil mensen mogelijkheden in hun eigen omgeving geven die ze niet zien of hebben door samen op zoek te gaan naar oplossingen en mogelijkheden.

Karin Hoogesteger

Karin Hoogesteger volgde de kunstacademie ArtEZ in Kampen, thans Zwolle. Tot 2014 waren er hoofdzakelijk mensen te zien in haar schilderijen. Maar in Spanje werd ze geinspireerd door haar omgeving en begon situaties uit het dagelijkse leven te schilderen.

AnnaHita Yoga consultancy

AnnaHita Yoga & Consultancy biedt diverse yoga-vormen, meditaties en workshops, waarbij aandacht centraal staat om lichaam en geest in balans te brengen.

Ziel gaat te voet

Wandelen brengt je vanuit je hoofd weer in je lijf. Door je aandacht te richten op je voeten en je voeten met aandacht op Moeder Aarde neer te zetten, raak je als vanzelf uit je hoofd. Je komt ‘automatisch’ in je lijf.

Samen delen Samen leren

Samen leren door ingekochte e-learning modules met elkaar te delen. Overzichtelijk in één portaal.

CareMatch Flex

De zorg in Nederland kan beter, flexibeler en zelfstandiger door de krachten te bundelen. CareMatch Flex brengt zorgorganisaties en zorgverleners samen en biedt hen de mogelijkheid en ondersteuning om de juiste match te vinden.

Bezield

Via BEZIELD geeft Marijn van Zon vanuit zijn eigen franciscaanse bezieling, met een academische bestuurskundige opleiding en meer dan veertien jaar ervaring in zijn rugzak bestuurskundig, financieel-economisch en juridisch advies aan met name religieuze instituten en kerkelijke instellingen.

Monique Bohny

Mocht je een restauratie overwegen van een antiek meubel neem dan gerust contact met Monique op. Indien gewenst komt ze vrijblijvend bij jou op bezoek om de werkzaamheden en kosten te bespreken.

Skype us: