Jouw website is het visitekaartje van jouw bedrijf of product. Laten we zorg dragen voor de juiste uitstraling en heldere, herkenbare communicatie.

Je krijgt een geïnstalleerde, gestyled en volledig ingerichte template in WordPress, incl. aanpassingen en aanvullingen mochten die nodig zijn. Je zult de website zelf kunnen onderhouden en of updaten met behulp van een content management systeem (CMS). Ook kan ik tegen een schappelijk tarief je website up-to-date houden.

Geschikt voor > PC, tablet en smartphone
Template > eenmalig tussen €40,- en €400,-
Up-to-date houden > maandelijks €20,-

WordPress

Template of theme

CMS website

Ron Eijkelhof

Met Ron focus je tijdens een shoot niet op jouw zelfbeeld, dat toch maar uit oude aannames bestaat en vaak ook erg voorspelbaar is. Interessanter is de focus te verplaatsten naar wie je wilt zijn met de mogelijkheid van je eigen keuze. In de interactie ontstaan hierdoor vaak verrassende beelden die je een nieuwe kijk kunnen geven op jezelf.

Praktijk Free Flow

Praktijk Free Flow biedt professionele en kwalitatief hoogwaardige behandelmogelijkheden aan. Samen met mijn patiënten werk in aan gezondheid. Zowel ter ondersteuning, ter preventie, als ook voor doelgerichte behandel behandelmogelijkheden. Dit door middel van acupunctuur, massage en het bieden van workshops op het gebied van beweging, mindfulness en natuurlijke spiritualiteit.

Balanced Hearts

Leer de magie van jouw lichaam en de vreugde van belichaming kennen, voorbij wat je denkt dat mogelijk is. Tijdens de trainingen geef Anicha ruimte de lesstof echt te ervaren op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Ze speelt in op wat er in het moment aandient en neem dat mee in de lesstof, organisch en moeiteloos.

Petra de Vries

On this website you’ll find Petra her work as a visual artist she’ve made this last decade. It contains works on paper, on canvas and my latest work, where she use photography, video and performance to build on this ongoing project titled I AM…

Human Design Coaching

Een Human Design Chart laat zien hoe jij ontworpen bent als mens. Het geeft inzicht in je aangeboren talenten en waar je open staat voor het leven. Bovenal geeft het je een gebruiksaanwijzing om het beste uit jezelf te halen. Dat doe je door een specifiek besluitvormingsproces te volgen: je Strategie en je Innerlijke Autoriteit.

Leonard van Herwijnen

Leonard van Herwijnen studeerde af aan de studio Herman Teirlinck (Antwerpen) en speelde o.a bij Walpurgis (BE), De Werf(BE), en het Cameretten festival 2009. Hij houdt zich bezig met kleinkunst.

De Binnenweg

Soms zit je in een status quo met jezelf waar je in je eentje niet zo makkelijk uit komt. Je wéét het wel, maar toch. Of je denkt: Is dit alles? Je mist iets of je wilde het ooit anders. Hoe krijg je jezelf waar je werkelijk zijn wil?

PersonAll Fit

Personall Fit Zutphen gelooft in de kracht van de kleinschaligheid en focust hierdoor op kwaliteit en resultaat. Zij zijn gespecialiseerd in (je gaat van enkelvoud naar meervoud. Is in de tweede zin minder storend maar klopt taaltechnisch gezien niet. Een voorbeeld van oplossing zou kunnen zijn: Specialisaties: Personal Training, Small Group Training en Outdoor (Bootcamp) training.

One Planet One People

Centre Lothlorien heeft in juni 2017 een internationale gathering met 144 Earth Keepers georganiseerd. Er waren deelnemers van verschillende generaties en van meer dan 40 nationaliteiten waaronder grandmothers, elders, sjamanen, healers, wetenschappers, schrijvers en visionairs. Samen schreven zij een Manifest en begonnen zij de ‘Heart Movement‘.

All of Life

In 2009 heeft Sandra A. Bucher haar bedrijf All Of Life gestart om mensen te begeleiden in het beantwoorden van essentiële vraagstukken via zelfonderzoek. Zij werkt vanuit het uitgangspunt dat een gelukkig en bezield leven ervaren wordt door het authentieke pad te bewandelen.

School van Ascensie

In deze spannende tijd van transformatie en voleinding zullen vele oude zielen opstaan en hun meesterschap opeisen. De School van Ascensie is erop gericht om deze ‘nieuwe aarde’ mensen te ondersteunen in hun laatste stappen, zodat zij het pad van hun ziel kunnen afronden.

Casa de la Luna

Als kind wist Moon al hoe ze wilde wonen, een stuk land waar een klein houten huisje op stond waar ze in de winter in kon slapen en in de zomer sliep ze op het mos onder de sterrenhemel.

AnnaHita Yoga consultancy

AnnaHita Yoga & Consultancy biedt diverse yoga-vormen, meditaties en workshops, waarbij aandacht centraal staat om lichaam en geest in balans te brengen.

Ziel gaat te voet

Wandelen brengt je vanuit je hoofd weer in je lijf. Door je aandacht te richten op je voeten en je voeten met aandacht op Moeder Aarde neer te zetten, raak je als vanzelf uit je hoofd. Je komt ‘automatisch’ in je lijf.

Samen delen Samen leren

Samen leren door ingekochte e-learning modules met elkaar te delen. Overzichtelijk in één portaal.

CareMatch Flex

De zorg in Nederland kan beter, flexibeler en zelfstandiger door de krachten te bundelen. CareMatch Flex brengt zorgorganisaties en zorgverleners samen en biedt hen de mogelijkheid en ondersteuning om de juiste match te vinden.

Bezield

Via BEZIELD geeft Marijn van Zon vanuit zijn eigen franciscaanse bezieling, met een academische bestuurskundige opleiding en meer dan veertien jaar ervaring in zijn rugzak bestuurskundig, financieel-economisch en juridisch advies aan met name religieuze instituten en kerkelijke instellingen.

Monique Bohny

Mocht je een restauratie overwegen van een antiek meubel neem dan gerust contact met Monique op. Indien gewenst komt ze vrijblijvend bij jou op bezoek om de werkzaamheden en kosten te bespreken.

Skype us: